• Vastberaden
  • Doelgericht
  • Creatief
  • Betekenisgevend
  • Verbindend
  • Ondernemend

Ik ben Paula Nordhauzen. Coach. Marketeer. Tekstschrijver. Kinderboekenschrijver. Altijd nieuwsgierig. Grote interesse in duurzaamheid en psychologie. Nuchter en verliefd op groots leven.

Na mijn studie communicatie dook ik het commerciële bedrijfsleven in, in veel verschillende rollen. De laatste jaren heb ik veel aandacht besteed aan het onderzoeken wat een werkomgeving prettig en doelgericht maakt, met name binnen zelforganisatie. Ik hou ervan complexe onderwerpen toegankelijk te maken en de diepgang te zoeken in wat ogenschijnlijk oppervlakkig is.

Doorontwikkelen professionalisering
Mijn nieuwsgierigheid is de basis van mijn werkwijze. Daarom heb ik talloze trainingen gevolgd van Voice Dialogue, SAVI® (volg ik nog steeds) tot Product Owner.

Mijn ‘growing edge’
Een growing edge is dat deel van je leven waar nog veel ruimte is voor verbetering. Je begeeft je elke dag op dat vlak en strekt de marges van dat gebied uit.

Voor mij is dat op dit moment SAVI®, een communicatiesysteem waarin ik me op dit moment verder school.

Mijn purpose
‘Een wereld waarin grote en kleine mensen in contact kunnen staan met hun eigen natuur. Ook in hun leefomgeving en werk.’

In die purpose zit voor mij veel betekenis.
‘Grote en kleine mensen’ omdat je ook als volwassene geweldig kunt groeien.
‘In contact staan’ gaat over helderheid en interactie.
‘Eigen natuur’ gaat over wie je écht bent, dus niet degene die je denkt dat je zou moeten zijn maar de gezonde mix van hoofd en hart waar je energie van krijgt.
Bovendien speelt natuur een belangrijke rol omdat Moeder Natuur zo prachtig complex en afgestemd is, dat is een groot voorbeeld.

Dit vertaalt zich in mijn werk naar mijn coachingswerkzaamheden en workshops. Als organisatie, team of mens kun je namelijk al deze elementen gebruiken om je energiek te voelen en focus te hebben.

Vanuit het Noorden

Mijn thuisbasis is Noord-Nederland. Ik woon in Roden en ik werk vaak en graag in het bos in Norg. Mijn werkveld is daar waar jij mij wilt hebben.

Work, work, work
Na mijn studie Communicatie aan de Hanzehogeschool werkte ik als marketing en communicatiemedewerker bij verschillende kleine bedrijven zoals een wielermagazine en een artiestenboekingskantoor. Ik blog voor mijn eigen blog ecomama.nl en maak duurzame shops, merken en tips graag bekend bij het grote publiek via ecoweetjes.nl. De afgelopen jaren vervulde ik verschillende rollen bij de zelforganisatie professionals van Energized.org en coachte verschillende ondernemers.

Ik ben een opstarter, aanduwer en generalist. Als je niet weet waar je moet beginnen, speur ik samen met jou het veld af.

Er zijn veel verschillende dingen waarvoor mensen mijn advies vragen, zoals: social media, Google Adwords, SEO, tekstschrijven en WordPress. Mijn kennis reikt daarin verder dan die van anderen, maar wil je écht het beste van het beste, dan ken ik wel weer een expert.

Op Linkedin zie je hoe verschillend mijn werkzaamheden zijn geweest.