Ik ben Paula Nordhauzen. Marketeer. Tekstschrijver. Coach. Blogger. Kinderboekenschrijver. Altijd nieuwsgierig naar duurzaamheid en psychologie. Nuchter en verliefd op groots leven.

Mijn purpose: een wereld waarin grote en kleine mensen in contact kunnen staan met hun eigen natuur. Ook in hun leefomgeving en werk.

Ik ben een opstarter, aanduwer en generalist. Als je niet weet waar je moet beginnen, speur ik samen met jou het veld af. Ik pak projecten op, maak die af of delegeer en ga door.

Er zijn veel verschillende dingen waarvoor mensen mijn advies vragen, zoals: social media, Google Adwords, SEO, tekstschrijven en WordPress. Mijn kennis reikt daarin verder dan die van anderen, maar wil je écht het beste van het beste, dan ken ik wel weer een expert.

Op Linkedin zie je hoe verschillend mijn werkzaamheden zijn geweest.

Marketing, communicatie, sales en bloggen
Na mijn studie Communicatie aan de Hanzehogeschool werkte ik als marketing en communicatiemedewerker bij verschillende kleine bedrijven zoals een wielermagazine en een artiestenboekingskantoor. Ik blog voor mijn eigen blog ecomama.nl en maak duurzame shops, merken en tips graag bekend bij het grote publiek via ecoweetjes.nl

Nieuwsgierig aagje
Mijn nieuwsgierigheid is de basis van mijn werkwijze. Ik wil alles weten over jouw klanten en hun wereld. Daarvoor gebruik ik mijn journalistieke vaardigheden. In een interview ontdek ik waar jouw klanten blij van worden. Of ik volg ze een dagje op de voet.

Daarnaast kan ik niet genoeg krijgen van trainingen en cursussen.

Vanuit het Noorden
Mijn thuisbasis is Noord-Nederland. Mijn werkveld is daar waar jij mij wilt hebben. In Roden droom ik, werk ik en probeer ik enig overzicht te creëren in ons gezinsleven met 3 kinderen.