• content review voor pacco

Wat is Pacco?

Pacco inbakerdoeken helpen baby’s slapen met veilige inbakerdoeken. Een bijzonder product waar veel jonge ouders baat bij hebben. Op Pacco.nl vinden ouders informatie over veilig slapen en een webshop met Pacco producten. Met behulp van een content review ging Sylvie Zuidam aan de slag om de website Pacco.nl te optimaliseren.

De content review: tips voor betere resultaten

In de content review stond bijvoorbeeld dat de productpagina van de webshop andere informatie zou moeten bevatten. Elke bezoeker wil op een andere manier de informatie kunnen vinden die hij zoekt. Om spontane bezoekers en onderzoekende bezoekers te bedienen wordt de pagina anders ingedeeld. Dat en vele andere tips leidde tot een positief resultaat in de omzet.

Klant over de content review van de website

Een aantal maanden na de livegang van onze nieuwe website heeft Paula de site incl. webshop bekeken en een rapport geschreven ter verbetering. Ze noemde voor ons begrijpelijke en zeer bruikbare punten die ze goed onderbouwde, hier en daar voorzien van schetsen. We waren meteen enthousiast om deze punten te verwerken.

Net als ieder ander willen wij dat bezoekers gemakkelijk die informatie vinden die zij zoeken en dat klanten de producten vinden die zij zoeken. Dit alles snel en soepel en dat kon beter! En dat is gebleken. Acht weken na doorvoering van een groot deel van de door Paula genoemde punten is de omzet in onze webshop met ruim 20% gestegen!

Eigenaar van Pacco BV Sylvie Zuidam via Linkedin