Over srprs.me

srprs.me is een jong bedrijf met een verfrissende kijk op reizen. Het bedrijf wil iedereen weer de mogelijkheid geven om zonder verwachtingen op vakantie te gaan en terug te laten komen met mooie verhalen en herinneringen. Daarom hoor je bij srprs.me pas op het vliegveld waar je naartoe gaat.

Een compleet nieuw concept waar ik bij in mocht haken op het moment dat er een website was, maar de wereld nog niet van srprs.me (of het product) had gehoord.

You’ve got mail from ‘Paula van srprs.me’

Het bedrijf is in 2014 gestart en al vrij snel haakte ik aan bij de toen nog kleine club om te zorgen dat potentiële klanten op de hoogte werden gebracht van dit te gekke concept. Een klein jaar later staat er een dijk van een community en zijn duizenden helden op reis geweest met srprs.me. Het bedrijf groeit als een tierelier. Dat mag nog lang doorgaan, want de ambities van het team liegen er niet om.

Binnen srprs.me lag mijn rol op dit moment bij:

  • onderzoeken van doelgroepen
  • vertalen van kernwaarden naar imago
  • social media management
  • content creatie
  • copywriting, marketingstrategie
  • marketingcampagnes bedenken en uitwerken (voorbeeld Willy Wonka)
  • community management

Een mond vol taken, maar dankzij de doortastende aanpak kwamen veel van die taken bij collega’s komen te liggen die volledige focus krijgen op deze rollen. Inmiddels staat er dan ook een volledig marketingteam.

Klant over de marketing werkzaamheden

“Paula heeft super goed werk geleverd voor ons. Ze was zeer betrokken, altijd bereikbaar en heeft in korte tijd veel voor elkaar gekregen. Ze is creatief en werkt erg hard.”

– Raymond Klompsma, CEO srprs.me op Linkedin

“Paula heeft succesvol de community van srprs.me gestart. Zij voelde onze doelgroep elke week beter en beter aan en heeft constant de social- en blogposts daarop aangepast. Het resultaat was dat we binnen een jaar tienduizenden likes op Facebook hadden.
Daarnaast heb ik het werken (op afstand) met Paula fijn gevonden. De communicatie verliep soepel, altijd energie en veel ideeën.”

– Tim Beglinger, CTO & co-founder srprs.me op Linkedin