De halve dag SAVI taster workshop: Een voorproefje

Maak kennis met de kern van SAVI in slechts een halve dag! Deze workshop biedt een dynamische mix van theorie en praktijk, gegarandeerd met veel plezier.

In deze communicatie workshop leer je over productieve gesprekken en minder productieve gesprekken, en hoe je – als je dat wilt – een gesprek kunt ombuigen.

In-company voor professionals. Ook geschikt als onderdeel van een leiderschapsprogramma.

Ben je bekend met deze uitdagingen?

  • Lange vergaderingen zonder concrete besluiten
  • Herhalende klachten die geen oplossing lijken te hebben
  • Moeilijke situaties waarin je niet weet hoe te reageren
  • Discussies vol met ‘Ja-maar’ argumenten

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor ondernemers, directieleden, managementteams, projectteams, en iedereen geïnteresseerd in de impact van communicatie op productiviteit en tevredenheid.

Volgende open SAVI® taster workshop

Schrijf je nu in!

of meld je aan voor de altijd-op-de-hoogte-lijst voor nieuwe data

In-company SAVI® training

Interesse in een in-company SAVI® training? Deze kan plaatsvinden op jouw locatie of elders en is beschikbaar voor groepen van verschillende groottes.

Opzet van de workshop

Deze taster workshop combineert praktische oefeningen met essentiële theoretische inzichten. Je werkt zowel in de hele groep als in kleinere tweetallen. Als je nieuwsgierig bent en je communicatieve vaardigheden verder wilt trainen, dan kun je zo door naar de officiële SAVI Introductie workshop van 2 dagen.

Tijdsduur

De SAVI Introductie taster workshop duurt een halve dag.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers. Neem contact op via info@evolutely.nl voor meer informatie.

Ervaar de essentie van SAVI in een dynamische en interactieve halve dag workshop!

Trainer van de workshop

Paula Nordhauzen, een gelicenseerd SAVI Trainer, leidt de workshop. Ze heeft een achtergrond in Communicatie en ervaring in projectleiderschap, zelforganisatie, organisatieverandering en systeemgerichte teams.

Wat is SAVI?

SAVI (Systeem voor het Analyseren van Verbale Interactie) is een methode die zich niet alleen richt op wat er gezegd wordt, maar vooral op hoe het gezegd wordt. SAVI helpt bij het begrijpen, verklaren en, indien gewenst, veranderen van communicatiepatronen.