Evolutely!
Trainingen (communicatie en samenwerking) – Coaching – Schrijven – Projectmanagement & Interim management

Geleidelijk ontwikkelen richting iets groters, beters en impact hebben. Met energie en de menselijke maat! Dat vraagt om verandering en verandering is altijd spannend.

Soms weet je niet waar je naartoe ontwikkelt, maar wel dat je het oude achter je moet laten.

Veranderingen komen in deze tijd razendsnel. Menselijke systemen – individueel of groepen – veranderen niet met een vingerknip, daar is werk aan de winkel!

Hoe ik werk

Mijn aanpak richt zich op de structuur (rol-doel-context), communicatie (het gedrag waarmee mensen de samenwerking inkleuren) en de groepsdynamiek (hoe mensen zich tot elkaar verhouden). Dat kun je ook ‘cultuur’ noemen of ‘strategie’, ik zie dat als onderdelen van de aanpak.

In mijn aanpak maakt het niet uit of een organisatie groot of klein is, of in een bepaalde branche actief is. De kunst is om te werken met wat er is, daar op aan te sluiten en dan voort te bouwen richting een groter doel. Die beschrijven we samen en ontdekken we door een stevig portie lef vrij te maken.

Ik ben een generalist. Dat betekent dat ik een brede blik heb en integraal kijk naar vraagstukken. Ik streef naar kruisbestuivingen en samenwerking.

Mensen met wie ik samenwerk beschrijven mij als vastberaden, doelgericht, creatief, betekenisgevend, verbindend en ondernemend.

Waarom ik dit doe

Ik wil dat mensen gaan samenwerken, daarbij al hun verschillen benutten, om serieuze problemen aan te pakken en die toegankelijker maken door te luisteren en samen te werken.

Ik hou van complexe onderwerpen en maak die graag toegankelijk.

Ik wil mensen en daarmee ook organisaties dichter bij de natuur brengen, ook bij hun eigen natuur. Dat betekent oog hebben voor en actief verantwoordelijkheid pakken voor hun eigen rol in de groep en omgeving waar ze deel van uitmaken.

Mijn werkvelden

Organisatie ontwikkeling, HR, zelforganisatie, Holacracy, groepsdynamica en vooral: communicatie. Alles draait om samenwerking.

Waar ik werk

Buiten en binnen in de natuur, met een focus op Noord-Nederland.

Wat ik niet (meer) doe

Er zijn veel verschillende dingen waarvoor mensen mijn advies vragen, zoals: social media, Google Adwords, SEO en WordPress. Mijn kennis reikt daarin verder dan die van anderen, maar wil je écht het beste van het beste, dan ken ik wel weer een expert.

Op Linkedin zie je hoe verschillend mijn werkzaamheden zijn geweest.

Team up, luister en leer.
Je hoeft niet ingewikkeld te doen. Je praat al met elkaar. Word daar beter in, dan kun je samen de wereld aan.

Bel me als je:
– voor een uitdaging staat waar je zenuwachtig van wordt
– creativiteit, volwassenheid en wijsheid zoekt
– meer wilt leren over luisteren, communiceren en samenwerken
– van 0 naar 1 wilt

Aan de slag!

Lijkt het je fijn om samen te werken? Ik hoor graag van je!