Marketing coaching

De afgelopen jaren heb ik veel bedrijven mogen helpen het opzetten en uitwerken van hun marketingstrategie. Ik doe dat door middel van workshops en lange termijn coaching.

Het huidige workshop aanbod bestaat uit workshops van een dag met een kleine groep:
Starten met marketing
Marketing workshop II
Marketing Doe workshop

Wat ik niet (meer) doe

Er zijn veel verschillende dingen waarvoor mensen mijn advies vragen, zoals: social media, Google Adwords, SEO, tekstschrijven en WordPress. Mijn kennis reikt daarin verder dan die van anderen, maar wil je écht het beste van het beste, dan ken ik wel weer een expert.

Op Linkedin zie je hoe verschillend mijn werkzaamheden zijn geweest.

Faciliteren buitenwerkdagen

Niemand is een kantoortijger. Buiten de grijze muren van het kantoor kom je tot nieuwe inzichten of heb je de ruimte om te leren. Samen met Eric Mulder organiseer ik voor jouw team of organisatie de Buitenwerkdag. Wij regelen de locatie en andere randvoorwaarden zodat jullie een taak kunnen volbrengen of een training kunnen volgen.

Coaching in het werkveld

Ik coach ondernemers en individuen. Dat doe ik vooral in werkcontext.
Dat betekent dat je bij me terecht kunt als je je werkrol beter wilt kunnen oppakken of als je als ondernemer voor vraagstukken staat.

Bijvoorbeeld als je als ondernemers aansluiting wilt vinden bij je doelgroep. Ik hielp bijvoorbeeld laatst een ondernemer die erg goed was in haar vak, maar moeite had om te bepalen hoe je daarmee naar buiten treedt.

Coaching voor individuen

Daarnaast coach ik ondernemers en individuen, die zoekende zijn of vastzitten waardoor het moeilijk is om energie in je werk of onderneming te stoppen.

Dat kan concreet betekenen dat we op zoek gaan naar de kern (wat wil ik doen, waar ben ik goed in, voor wie wil ik werken etc) om van daaruit strategische keuzes te gaan maken.

Moeilijke gesprekken

Vaak komen mensen ook bij me ter voorbereiding op een moeilijk gesprek. Als je moeilijke of spannende gesprekken hebt op het werk, dan ervaar je vaak veel onrust en zorgen. Dat maakt het heel moeilijk om het beste uit een gesprek te halen. Door zo’n gesprek voor te bereiden of te laten faciliteren wordt het gesprek veel nuttiger.

Aan de slag!

Lijkt het je fijn om samen te werken? Ik hoor graag van je!