Door de dagelijkse sleur voel je dat je geleefd wordt. Je maakt keuzes die zich aandienen maar weet eigenlijk niet waarom. De drijfveren waar je ooit zo enthousiast van werd verlies je uit het oog. Je zou graag weer meer focus willen hebben.

Bij de Lopende Zaak gaan we naar buiten. Door buiten te zijn en even alle aandacht te krijgen zal je merken dat je energie weer begint te stromen en dat je zin krijgt om stappen te zetten. Letterlijk en figuurlijk.

Voor wie

De Lopende Zaak is geschikt voor iedereen, die even geen flow ervaart. Of dat nu is in je werk, onderneming of leven. Ook als je in je baan niet lekker op je plek zit kan de Lopende Zaak je helpen om weer energie te krijgen voor wat je doet.

Over de gebaande paden ging iemand je voor
Omdat ze bestaan loop je maar door
Één voet daarbuiten het gras raakt je teen
Nu kan je kiezen waar wil je heen?

– Onbekend

Mijn rol als coach

Ik spiegel en ondersteun je in je eigen proces. Mijn stijl is faciliterend. Ik ga je niet overladen met advies maar creëer de ruimte waarin je zelf weer een helder beeld krijgt. Je kunt zelf even een stapje terug doen en je werk en leven overzien. Ik daag je uit om je growing edge te onderzoeken. Dat is het punt waarop je leert door iets nieuws te doen en het ook nog net comfortabel is.

Mijn achtergrond is in marketing en communicatie. Het is mijn aanstekelijke nieuwsgierigheid waarmee je nieuwe paden kunt ontdekken.

De locatie is groen

We spreken een plek af in het bos of park. De natuur geeft je fysiek de ruimte maar is ook erg inspirerend. Ik werk in de omgeving Groningen Stad en in de kop van Drenthe.

Jouw investering

Ik werk standaard met een pakket van 4 sessies. De kosten hiervoor bedragen EUR 340,00 ex btw. Overleg eventueel met je werkgever.

Aanmelden

Meld je aan voor de Lopende Zaak door even contact op te nemen.