Je zit vast. Je hebt moeite om het patroon te doorbreken. Door de dagelijkse sleur voel je dat je geleefd wordt. Je maakt keuzes die zich aandienen maar weet eigenlijk niet waarom. De drijfveren waar je ooit zo enthousiast van werd verlies je uit het oog. Je zou graag weer meer focus en helderheid willen hebben.

Individueel sparren doe ik binnen of buiten. Door buiten te zijn en de juiste vragen aangereikt te krijgen, zal je merken dat je energie weer begint te stromen en dat je zin krijgt om stappen te zetten. Letterlijk en figuurlijk. Of jij kiest voor de vertrouwde muren van de praktijkruimte in Roden. Ook goed.

Mijn aanpak is diepgaand, nuchter en serieus. Ook als het op emoties aankomt.

Voor wie

Deeze sessies zijn geschikt voor iedereen, die even geen flow ervaart. Of dat nu is in je werk, onderneming of leven. Ook als je in je baan niet lekker op je plek zit kunnen deze ‘Lopende Zaak-sessies’ je helpen om weer energie te krijgen voor wat je doet.

Mijn rol als sparringpartner

Ik spiegel en ondersteun je in je eigen proces. Mijn stijl is faciliterend. Ik ga je niet overladen met advies maar creëer de ruimte waarin je zelf weer een helder beeld krijgt. Je kunt zelf even een stapje terug doen en je werk en leven overzien en patronen te herkennen. Ik daag je uit om je growing edge te onderzoeken. Dat is het punt waarop je leert door iets nieuws te doen en het ook nog net comfortabel is.

De vervolgstap is om jouw leerpunten functioneel te maken in je samenwerking en samenzijn met anderen.

Het is mijn aanstekelijke nieuwsgierigheid waarmee je nieuwe paden kunt ontdekken en mijn gerichtheid waarmee je de stok achter de deur hebt om daadwerkelijk verandering te bewerkstelligen.

Aanmelden

Meld je aan om te sparren door even contact op te nemen.

Over mij

Om de kwaliteit van mijn werk hoog te houden, werk ik met consultant Mike Maher, Director at Systems-Centered® Training and Research Institute (SCTRI®) en neem ik deel aan doorgaande intervisiegroepen van SCT-NL en SCTRI.