Ik ben marketeer en marketing coach. Mijn ervaring als marketeer deel ik in workshops en op het blog.

Marketing aanpak: holistische marketing

Als het niet zo zweverig klonk zou ik mijn aanpak graag ‘holistische marketing’ noemen. Dat betekent dat ik graag verder kijk dan dat ene artikel of die ene nieuwsbrief. Ik houd er van te kijken waar de kern ligt en van daaruit een steengoede marketingstrategie te ontwikkelen. Die strategie moet realistisch zijn, maar wel met lef.

Stel, je hebt een dijk van een product (of een dienst). Maar nog niet iedereen die daar baat bij heeft weet je te vinden. Met een goed onderbouwde en gestructureerde marketingaanpak gaan die klanten er wel komen.

Als Marketing Coach help ik je door te zorgen dat je zelf kunt leren om je business doorlopend kloppend in de markt te zetten. Ik zorg dat je zélf veilig kunt leren. Dat doen we door te reflecteren, te praten met alle betrokken partijen (ook jouw klanten) en ik zorg dat ik genoeg kennis overdraag waardoor jij zelf constant de aansluiting met je klant zal weten te vinden.

Ik geef workshops, ben marketing coach en copywriter

 

Tekstschrijver | copywriter

 

Met overtuigende, begrijpelijke en geloofwaardige webteksten verander je bezoekers in terugkerende klanten. Ik schrijf die webteksten voor blogs, nieuwsbrieven, webshops en websites.

 

Workshop ‘schrijf zelf aantrekkelijke webteksten’

 

Ik help je om je eigen webteksten te schrijven met tips, verrassende voorbeelden en direct toepasbare adviezen voor een overtuigende tekst.

 

Workshop ‘Starten met Marketing’

 

Ik help je om een stevige basis neer te zetten. Van daaruit kun jij je marketing met vertrouwen zelf verder oppakken.

 

Sparren met een Marketeer

 

Je hebt een concreet vraagstuk dat jou bezighoudt en je wilt er eens met iemand over praten. Vaak helpt het al om hardop je vraagstuk uit te leggen, maar ik help je ook om met de bril van een marketeer naar je vraagstuk te kijken. Dit kan online door middel van een video call of we maken een afspraak.

Online Marketing Coaching

Ik help je verder vanaf het punt waar je vastloopt, we bekijken een specifiek probleem of we bespreken waar je staat en hoe je verder kunt.

 

Wandelcoaching ‘de Lopende Zaak’

 

Door in beweging te komen en de natuur in te gaan creëer je ruimte. Daardoor krijg je weer een helder beeld van wat er is en hoe het zou kunnen zijn. Een frisse blik om nieuwe stappen te zetten. We doen meerdere sessies waarbij je je eigen doelen bepaalt.

Schrijf je in voor een workshop of informeer naar de in-company mogelijkheden.

Ervaring als marketeer

Ik heb ervaring met (actie-) campagnes, social media management, emailmarketing, SEO (beter vindbaar maken voor zoekmachines), SEA (zoekmachine advertenties), branding en performance based advertising. In mijn portfolio vind je concrete voorbeelden.

Meestal word ik bij projecten betrokken waar de puzzelstukjes nog verspreid liggen. Kicken toch? Als je een starter kunt helpen van 0 naar 1000 klanten of een goedlopend bedrijf volledig nieuwe inzichten kunt geven waardoor ze hun strategie kunnen vernieuwen?

Huur mij in om direct aan de slag te gaan!