Blijven al je goede plannen en voornemens steeds onderaan de stapel liggen? Kun je je maar niet concentreren als je eindelijk klaar zit om een tekst te schrijven? We gaan een dag lang samen aan de slag.

Voor ondernemers en ZZP-ers organiseer ik een dag waarop we samen gaan produceren. Je hebt aan het einde van deze dag in elk geval weer ‘iets’ in handen waarmee je naar buiten kunt treden. Daarbij hebben we oog voor kwantiteit maar vooral kwaliteit.

Zo ziet de Marketing Doe Dag eruit

Deelnemers

We gaan aan de slag met 3 tot 5 zelfstandigen. Dat betekent dat we werken met een kleine groep. Daardoor zitten de workshopdata dan ook snel vol.

Locatie huisje in het bos

Even helemaal focussen op jouw bedrijf, dat doen we in een huisje in het bos in Norg. Het is niet voor niets dat directeuren van grote organisaties hutje-op-de-hei sessies doen. Dat gaan wij doen in het bos in Norg (Drenthe).

Programma

We werken van 9.00-16.30.
We beginnen met een oefening waarmee we gaan bepalen wat jouw doel van de dag is. Daarna gaan we wisselend individueel en in teams van twee aan de slag. Verdeeld over de dag geef ik 3 keer een speed workshop van een kwartier. De inhoud hangt af van jullie doelen, bijvoorbeeld: wervend schrijven, content planning maken, tone of voice, winacties of het vinden van het juiste beeld.

Opgeven en data

Er staan momenteel geen nieuwe data gepland. Neem contact op om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Laat van je horen!

Aanpak

Je gebruikt de omgeving en de wijsheid van de groep om energie te vinden voor dit productieproces. Daarnaast delen we verhalen en ervaringen om elkaar te helpen. Paula geeft verdeeld over de dag 3 mini workshops, die je inhoudelijk op weg helpen.

Voor wie

Deze dag is vooral gericht op kleine zelfstandigen met een enorme passie voor hun dienst of product, die bij voorkeur de workshop Starten met Marketing of zelfs Marketing II al hebben gevolgd. Voorafgaand aan de workshop hebben we even contact. Dat helpt om even te kijken of dit inderdaad jouw workshop is en ik kan zo een inschatting maken van wat mijn toegevoegde waarde is.

Kosten

Voor deze dag betaal je 150 euro exclusief 21% btw voor de héle dag. Dat is inclusief koffie, thee en soep en broodjes in de middag.

Kosten voor in-company workshops zijn in overleg.

Opgeven voor de workshop

Opgeven kan heel simpel door even contact op te nemen.

follow up marketing workshop
vakantiehuis norg workshop beginnen met marketing

Bekijk ook: Starten met marketing workshop
Gepassioneerd en enthousiast over je eigen marketing.

Marketing workshop II
Kalm en helder over je marketingstrategie.